💜😊


Nothing much. Just my thoughts that ive been keeping in my head
To the people who is reading this, may Allah bless you all. Amin








100% Copyright by Unana
Powered by Blogger.
HIGH SCHOOL CHINGU 😊

School mini graphics
Assalamualaikum and good evening to all of you! Yup, you! So what do you think bout my blog's new look?! Cantik ke dok?? Hmm, tak kisahla ko nak cakap fancy ke apa tapi aku rasa cantik hahahaha k. Ni post yang pertama buat kesekian kalinya. Last update masa F3 tak silap. Dan tentulah post lama2 yang matang nak mampoih  tu dah dibuang. So as you read at my title, this time i would like to talk about my friends in my high school which is intej. Including all my classmate and my kira-kamcing-friends. Highlight sikit dekat "talk" tu sebab mungkin akan terdescribe or terumpat dan segala ter hehe. And I will insert the best memories that i had with each one of you!! 💗 (kalau adela)


TADAA!! So this is my lovely and biutipul classmate (kecuali pakok) .  Classmate yang bakal disayangai, dirindui dan akan dilupai ngeh2

A carefree picture of us

SITI HAJAR BINTI ABDUL RAHIM
Kita start dengan hajar sebab dalam gambar ni dia paling ceria (over sebenarnya) hahahah. Ok as everyone already know she is a wife material, a hafizah, religious, a badarian of course, and a very naiss person. Start rapat dgn dia time f5 pindah bawah and dia menyibuk duduk sebelah katil aku haha tapi start mase tu aku makin syg dia ya allah rasa nak peluk je dia ngan bantal stroberi gedabak dia tu. Share makanan (act dia suka curi recheese den), borak, tahajud and so on. Takkan lupela. Takleh lupa time kita bangun tahajud and suddenly dia nak offer honeystar yang TAK ORI  dia tu. Punyala excited kitorang dengar honeystar. Last2 bila makan taktaula nak describe rasa dia camne. Macam makan plastik. tasteless!! hahaha. mmg gelak2 kitorg bahan si hajar yg kurus ni hmm bahagia sgt rasa time tu sampai boleh ingat sampai sekarang 😊💖💞

NURUL HAZWANI BINTI SHARI
Okay yang belah kiri hajar acah comel tu is si wani yg jelita. Si wani yang tersangatlah cool dan relax dan aku tak pernahla jumpa perempuan serelax dia ni haha. Si wani yang tak pernah skip minum v'asia every morning eventho dia dah lambat gila dan membuatkan aku yg turut lambat relax sekali hahahah. Dan benda yang semua org takkan lupa pasal wani is batuk dia yang mcm peparu terkeluar sekali time batuk 😂😂 And lastly, dia ni sangatla mudah terhibur dan pandai. Ok seriously dia pandai eventho pepetang dia tidur je keje, malam pun tidur & tak taula bila dia study??!!!
NURUL ASYIQIN BINTI NORDIN
Belah kiri punya kiri hajar tu is Ciqinn. Taktaula nak desc apa sebab aku rasa dia ni tak nakal langsung, terlampau baik sampai tak tau nak describe apa. Bersifat ibu-ibu sangat. Caring gitu. Pandai arab and tulisan dia cantik gilos kalau tgk buku nota dia pergh kemas je siap ada warna2 lagi. Sama2 masuk pertandingan forum. And yes, i wont forget our memories from the start i participated in this competition and till our last glory. Aku yang cuma tambahan je time F4 dan terpaksa menggantikan hajarul aswad sebab tetiba plak dia nak menggedik sakit tekak terus jadi pengforum smpai F5. Takdirr gais takdir. Pendek ke aku desc ciqin?? kan dah kata dia baik sampai tak tau nak ckp apa
NOR IZZAH NABILAH BINTI MOHD SUKRI
Belah kiri punya kiri punya kiri hajar tu is IzzahNab. Ok aku dengan perempuan ni dah lalui satu kronologi kelas yang paling panjang *acah* time F4. Start dari 4UAZ 👉4UA👉4AB. Haha panjanglah sangatt. Dan thanks jadi bedmate aku bila nak spm tu haha (actually thanks sebab tolong copkan). Okay izzzah ni baik, a good listener, a good friend, setia, kelakar banget, jiwang (suka dengar lagu lama2), pakwe penyanyi, terurus, rajin, determined i could say, sepet hihi, dan ada jam loceng yg bunyi kuat nak mati tapi tetap takde orang dengar pagi2 sebab semua tidur mati haha. Paling takleh bla bila nak tidur ternampak dia tidur sambil ikat jam loceng kat tangan dia pakai getah rambut ya ampun aku nak tidur pun mengekek jap 😂 Ok ape lagi eh, haa mak dia rendang ayam sedapp!! 👍